Over ons

Producten

Machines

Certificaten

Vacatures

Contact

Over ons 

Puinkorrel Kampen beschikt over verschillende mobiele puinbreekinstallaties die op locatie worden ingezet. Sinds 2004 is het bedrijf gespecialiseerd in het produceren van granulaten voor verschillende toepassingen in onder andere; fundatiemateriaal voor de wegenbouw of toeslagmateriaal voor de asfalt- en betonindustrie. Puinkorrel Kampen heeft door haar uiterst efficiënte werkwijze, hoge mate van flexibiliteit, snelle inzetbaarheid, klantgerichtheid en professionaliteit een leidende positie in de Nederlandse markt veroverd.

Puinkorrel Kampen staat sinds 2008 onder leiding van Leonard Mulder, verantwoordelijk voor de in- en verkoop, acquisitie, planning en certificering. "Korte lijnen, duidelijkheid over het aanspreekpunt, een goede planning, flexibiliteit, eerlijkheid en tevreden klanten, dat zijn voor mij de belangrijkste punten in het dagelijks reilen en zeilen. Wij investeren van meet af aan in duurzame relaties. Niet voor niets is ons credo 'de klant is Koning'. Gelukkig kent ons bedrijf een breed spectrum aan zeer trouwe opdrachtgevers waarvoor ik dag en nacht klaar sta", aldus Leonard Mulder.

Aanmelden


Kernwaarden van Puinkorrel Kampen zijn klantgerichtheid, deskundigheid, kwaliteit en professionaliteit. Alle medewerkers in vaste dienst hebben de cursussen Deskundig Asbest Acceptant, BHV, monsterneming BRL 2506 en de cursus VCA succesvol afgerond. Puinkorrel Kampen hecht veel waarde aan het veilig en milieukundig breken van steenachtige materialen en beschikt over alle benodigde certificaten. Veiligheid, duurzaamheid en de belasting voor het milieu zijn dan ook belangrijke punten in de bedrijfsvoering.

Aanmelden

© 2020 - Puinkorrel Kampen B.V. - Alle rechten voorbehouden