Over ons

Producten

Machines

Certificaten

Vacatures

Contact

Onze machines


Het werken met eigen mensen en eigen machines is altijd één van de grondslagen van dit bedrijf geweest. Daarom beschikt Puinkorrel Kampen over een uitgebreid aanbod van machines zoals twee mobiele combibrekers (Keestrack Destroyer 1312 en R6), een rupsmobiele breker (LUT 1300) met daarbij horende rupsmobiele 2 deks-zeefinstallatie (Keestrack Frontier), een PKTS maalbreker, drie rupskranen Volvo 30 ton en drie Volvo laadschoppen van 20 tot 25 ton.

Elke puinbreekinstallatie is een set die bestaat uit een rupskraan met machinist, laadschop met machinist en een handpicker die van de leesband het zichtbare afval verwijderd, zodat de kwaliteit van het eindproduct geborgd is. Het verwerkte puin wordt gewogen d.m.v. een gekalibreerd weegsysteem. De gewichten worden digitaal aan de opdrachtgever beschikbaar gesteld. Gemiddeld verwerkt een mobiele puinbreekinstallatie zo'n 300 ton puin (afhankelijk van het te breken materiaal) per uur.

De zeefmachine zeeft daarbij het puin op elke gewenste fractie af. Ook is er de mogelijkheid om een combinatie tussen zeven en breken te maken. De installatie biedt tevens de mogelijkheid om in een werkgang 3 verschillende fracties naar keuze af te zeven. Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever kan er voor gekozen worden om het puin niet onder certificaat (BRL 2506) te breken. In dat geval wordt partijkeuring toegepast van Puinkorrel Kampen.

Puinkorrel Kampen beschikt dus over vier mobiele puinbreekinstallaties die in het gehele land en daarbuiten kunnen worden ingezet. Dit uiteraard binnen de vergunde inrichtingen, van sloop- tot breeklocaties. Inzetbaar voor ieder project, van industrieel tot gevarieerde opdrachten. Van klein tot groot en ook in de stedelijke gebieden.

 DE VIER VERSCHILLENDE MOBIELE PUINBREEKINSTALLATIES VAN PUINKORREL KAMPEN:

  1. 1. De twee combibrekers met geïntegreerde zeef en overkorrelterugvoerband. Hier kan ook een maalbaan bij worden gemonteerd, zodat er in één werkgang een nog fijnere gradatie geproduceerd wordt, met een zeefdek naar wens.
    2. Mobiele puinbreker met losse tweedeks-zeefinstallatie.
    3. Semi mobiele breker met losse 2 deks-zeefinstallatie , bestemd voor het breken van fijne fracties (3mm tot 40 mm).

    Juist debeschikbaarheid van al dit eigen materieel maakt dat Puinkorrel zich zeker voelt van haar zaak. Simpelweg omdat ze de beste controle biedt over het belang van haar klanten. Het maakt Puinkorrel tot een parer waar men op kan bouw
Mobiele puinbreker snel operationeel

Door de centrale ligging (Kampen, Overijssel) van ons bedrijf en de goede verbindingen is de mobiele puinbreker snel op locatie. Het unieke transportsysteem met eigen trekkers en dieplader, zorgt er bovendien voor dat de puinbreekinstallatie binnen 30 minuten inzetbaar is. Puinkorrel Kampen beschikt over twee eigen trekkers met een daarbij horende dieplader. De combibrekers worden getransporteerd via Dolly’s, die ook in eigen bezit zijn. Hierdoor is al het materieel te vervoeren via eigen transport en daardoor is Puinkorrel Kampen uiterst flexibel. De doorlooptijd van de projecten wordt hierdoor aanzienlijk verkort en zo houden we de oplevering binnen de planning. Tevens kunnen wij met deze aanpak ook een kleinere hoeveelheid producten, tegen een marktconform tarief breken.

© 2020 - Puinkorrel Kampen B.V. - Alle rechten voorbehouden