Over ons
Producten
Machines
Certificaten
Vacatures
Contact

Puinbreker

Met de aanschaf van drie nieuwe puinbrekers hebben we op twee manieren een mooie stap in de toekomst gezet. Puur bedrijfsmatig gezien zijn het geweldige zuinige machines die door een uniek transportsysteem voor kleine en grote partijen kunnen worden ingezet, dat is in de snel veranderende huidige markt absoluut een voordeel. Minstens zo belangrijk is het groene milieuaspect. Deze puinbrekers zijn technische hoogstandjes (stage V motoren) die ruimschoots voldoen aan de laatste eisen en normen. Zo zijn de machines uitgerust met een SGR katalysator die schadelijke stoffen neutraliseert, onze rupskranen en laadschoppen waren al voorzien van stage V motoren en hierdoor hebben wij onze uitstoot fors gereduceerd.

Diverse opdrachtgevers waren dan ook verheugd met de aanschaf van de nieuwe brekers gezien de steeds strengere regelgeving omtrent de CO2 uitstoot, door de inzet van onze stage V machines ontstaat er een forse vermindering op de CO2 footprint.

Deze nieuwe aanwinsten hebben wij bovendien laten voorzien van geluidwerende schermen om het lawaai naar boven toe weg te geleiden. Het complete motorcompartiment is geluiddempend geïsoleerd waardoor deze machines maximaal 115 dB(A) produceren. Dat is een ongekend laag niveau voor dit zware materieel. Groot voordeel hiervan is dat we veel dichter in de buurt van de bebouwing kunnen werken, zonder overlast te veroorzaken.

Voor de stofbeheersing is een uitgebreid sproeisysteem opgebouwd met meerdere vernevelaars op plaatsen voor, tijdens, en na het breken.

Hierdoor wordt met relatief weinig water mogelijke stofoverlast tot een minimum beperkt.

© 2020 - Puinkorrel Kampen B.V. - Alle rechten voorbehouden