Over ons
Producten
Machines
Certificaten
Vacatures
Contact

Machines en personeel

Puinkorrel Kampen heeft zich altijd gefocust op het werken met eigen machines en personeel. Het bedrijf beschikt daarom over een uitgebreid assortiment van moderne machines waaronder puinbrekerinstallaties, maalbrekers, windshifters en zeefmachines die nodig zijn om van alle soorten gradaties producten te kunnen maken. Door de diversiteit aan puinbrekerinstallaties kan er makkelijk geschakeld worden. Van industriële projecten tot gevarieerde opdrachten van klein tot groot, alles is mogelijk. De machines worden in het hele land en daarbuiten ingezet. Uiteraard binnen de wettelijke vergunningen van slooplocaties tot breeklocaties. Daarnaast staan klantgerichtheid, expertise, kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel. De vaste medewerkers hebben met succes trainingen afgerond, waaronder deskundig Asbest Acceptant, BHV, monsterneming BRL 2506 en VCA. Daarnaast zijn een aantal van onze medewerkers getraind door onze klanten voor het mogen werken op de desbetreffende locatie.

Inzetbaarheid
Flexibiliteit en een snelle inzetbaarheid zijn voorwaardes om aan de klantvraag te kunnen voldoen. Om dit te verwezenlijken beschikt Puinkorrel Kampen B.V. over eigen transportmateriaal waarmee de machines flexibel van locatie A naar B kunnen worden vervoerd. Hierdoor is het mogelijk om in uitzonderlijke gevallen snel en op een marktconforme manier de klanten te kunnen bedienen.

Drie nieuwe puinbrekers

Met de aanschaf van drie nieuwe puinbrekers hebben we op twee manieren een mooie stap in de toekomst gezet. Puur bedrijfsmatig gezien zijn het geweldige zuinige machines die door een uniek transportsysteem voor kleine en grote partijen kunnen worden ingezet, dat is in de snel veranderende huidige markt absoluut een voordeel.

Lees meer
Aanmelden
Mobiele puinbreker snel operationeel

Door de centrale ligging (Kampen, Overijssel) van ons bedrijf en de goede verbindingen is de mobiele puinbreker snel op locatie. Het unieke transportsysteem met eigen trekkers en dieplader, zorgt er bovendien voor dat de puinbreekinstallatie binnen 30 minuten inzetbaar is. Puinkorrel Kampen beschikt over twee eigen trekkers met een daarbij horende dieplader. De combibrekers worden getransporteerd via Dolly’s, die ook in eigen bezit zijn. Hierdoor is al het materieel te vervoeren via eigen transport en daardoor is Puinkorrel Kampen uiterst flexibel. De doorlooptijd van de projecten wordt hierdoor aanzienlijk verkort en zo houden we de oplevering binnen de planning. Tevens kunnen wij met deze aanpak ook een kleinere hoeveelheid producten, tegen een marktconform tarief breken.

© 2020 - Puinkorrel Kampen B.V. - Alle rechten voorbehouden