038 331 5039

info@puinkorrelkampen.nl

MOBIELE PUINBREKER

Puinkorrel Kampen b.v. beschikt over drie mobiele puinbreekinstallaties die in het gehele land en daarbuiten ingezet kunnen worden. Dit uiteraard binnen de vergunde inrichtingen, van sloop tot breeklocaties. Puinkorrel Kampen b.v. beschikt over verschillende mobiele puinbreekinstallaties, inzetbaar voor ieder project. Van industriële projecten tot gevarieerde opdrachten van klein tot groot en ook in de stedelijke gebieden.

De drie verschillende mobiele puinbreekinstallaties van Puinkorrel Kampen b.v.:
1. De combibreker met geïntregeerde zeef en overkorrel terugvoerband. Hier kan ook een maalbaan bij worden gemonteerd, zodat er in één werkgang een nog fijnere gradatie geproduceerd wordt, met een zeefdek naar wens.

2. Mobiele puinbreker met losse tweedeks-zeefinstallatie

3. Semi mobiele breker, bestemd voor het breken van fijne fracties (3mm tot 40 mm).

Elke puinbreekinstallatie is een set die bestaat uit een rupskraan met machinist, laadschop met machinist en een handpicker die van de leesband het zichtbare afval verwijderd zodat de kwaliteit van het eindproduct geborgd is. Het verwerkte puin wordt gewogen d.m.v. een gekalibreerd weegsysteem. De gewichten worden digitaal aan de opdrachtgever beschikbaar gesteld. Gemiddeld verwerkt een mobiele puinbreekinstallatie zo'n 300 ton puin (afhankelijk van het te breken materiaal) per uur.

De zeefmachine zeeft daarbij het puin op elke gewenste fractie af. Ook is er de mogelijkheid om een combinatie tussen zeven en breken te maken. De installatie biedt tevens de mogelijkheid om in een werkgang 3 verschillende fracties naar keuze af te zeven. Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever kan er voor gekozen worden om het puin niet onder certificaat (BRL 2506) te breken. In dat geval wordt partijkeuring toegepast.van Puinkorrel Kampen b.v.

MOBIELE PUINBREKER SNEL OPERATIONEEL

Door de centrale ligging (Kampen, Overijssel) van ons bedrijf en de goede verbindingen is de mobiele puinbreker snel op locatie. Het unieke transportsysteem met eigen trekker en dieplader, zorgt er bovendien voor dat de puinbreekinstallatie binnen 30 minuten inzetbaar is. Dit combineren wij met de inzet van een op elkaar, ingewerkt team van professionals. De doorlooptijd van de projecten wordt hierdoor aanzienlijk verkort en zo houden we de oplevering binnen de planning. Tevens kunnen wij met deze aanpak ook een kleinere hoeveelheid producten, tegen een marktconform tarief breken

TRANSPORT MOBIELE PUINBREKER

De mobiele puinbreker van Puinkorrel Kampen b.v. is snel inzetbaar in heel Nederland en eventueel ook daarbuiten. Door een uniek transportsysteem is onze mobiele puinbreekinstallatie, eenmaal ter plaatse, binnen 30 minuten operationeel. Door de snelle werkwijze en flexibele inzet behoort Puinkorrel Kampen b.v. tot een van de marktleiders in Nederland. De doorlooptijd van projecten wordt zo aanzienlijk verkort en de oplevering blijft binnen de planning. Tevens kunnen wij met deze aanpak ook kleinere hoeveelheden producten tegen een marktconform tarief breken.

CONTACT

Laat hier je gegevens achter

Aanmelden
Puinkorrel Kampen

Haatlanderdijk 6
8263 AR Kampen
Nederland

038 - 331 5039
info@puinkorrelkampen.nl
www.puinkorrel.nl

© 2019 - Puinkorrel Kampen - Alle rechten voorbehouden