038 331 5039

info@puinkorrelkampen.nl

VACATURES

Puinkorrel Kampen beschikt over verschillende mobiele puinbreekinstallaties die op locatie worden ingezet. Mede daardoor is Puinkorrel Kampen een van de toonaangevende bedrijven in de branche en werk jij straks nooit heel lang op dezelfde locatie.

MACHINIST

De machinist die wij zoeken kan ook in lastige situaties veilig en efficiënt manoeuvreren. Verder ben je ervan bewust dat jij het visitekaartje bent van het bedrijf. Je beschikt over een positieve werkhouding en minstens zo belangrijk; je hebt gevoel voor humor!

Wat vragen wij van jou?
- Beschikbaar op korte termijn
- Aantoonbare werkervaring als machinist
- Technisch inzicht en een goed 
- Flexibile instelling,geen 9 tot 5 
- Je kunt goed zelfstandig werken, maar je bent ook een teamplayer

Interesse?
Wil jij onze nieuwe collega  worden die ons team komt versterken? Solliciteer en mail ons (info@puinkorrelkampen.nl)

.

STAGE

Een stagiair monteur die zowel op locatie als in onze nieuwe werkplaats zijn werk gaat verrichten. Je werkt en leert in een team van mensen die hun vak verstaan en als het moet, er ook daadwerkelijk zijn voor elkaar. Je doet het onderhoud, reparatie en revisie van onder andere; hydraulische kranen, shovels, vrachtwagens, bedrijfsbussen, transportmachines, gereedschappen en ander divers materieel.

Functie-eisen:
• Goed gemotiveerd
* Zelfstandig
• Klant en resultaatgericht
• Flexibel (in taken en tijden), telefonisch bereikbaar en daar waar gewenst ook inzetbaar buiten de reguliere werktijden

Interesse?
Mail je c.v. en motivatie onder vermelding van sollicitatie naar info@puinkorrelkampen.nl 

OPEN SOLLICITATIE

Puinkorrel Kampen b.v. is een toonaangevend bedrijf dat haar mobiele puinbreekinstallaties inzet door heel Nederland en soms zelfs daarbuiten. Door een uniek transportsysteem zijn onze mobiele puinbreekinstallaties, eenmaal ter plaatse, binnen een half uur operationeel. Puinkorrel Kampen b.v. werkt zoveel mogelijk met vaste teams van professionals met verschillende opleidings- en ervaringsniveau's. Puinkorrel Kampen b.v. biedt ruimte voor verdere zelfontwikkeling.

Zo hebben alle medewerkers in vaste dienst de cursussen deskundig asbest acceptant, BHV, monsterneming BRL 2506 en de cursus VCA succesvol afgerond. Hou jij van werken met groot en zwaar materieel, heb je geen 9 tot 5 mentaliteit, ben je klantgericht en net als wij, altijd op zoek naar verbetering? Stuur dan een motivatiebrief naar Leo@puinkorrelkampen.b.v. want wij willen altijd praten met gemotiveerde mensen over de raakvlakken van hun toekomst en onze toekomst. Die mensen bieden wij volop kansen in een uitdagend bedrijf.

CONTACT

Laat hier je gegevens achter

Aanmelden
Puinkorrel Kampen

Haatlanderdijk 6
8263 AR Kampen
Nederland

038 - 331 5039
info@puinkorrelkampen.nl
www.puinkorrel.nl

© 2019 - Puinkorrel Kampen - Alle rechten voorbehouden