038 331 5039

info@puinkorrelkampen.nl

PUINKORREL KAMPEN

Puinkorrel Kampen b.v. staat sinds 2008 onder leiding van Leonard Mulder, verantwoordelijk voor de in- en verkoop, acquisitie, planning en certificering. "Korte lijnen, duidelijkheid over het aanspreekpunt, een goede planning, flexibiliteit, eerlijkheid en tevreden klanten, dat zijn voor mij de belangrijkste punten in het dagelijks reilen en zeilen. Wij investeren van meet af aan in duurzame relaties. Niet voor niets is ons credo 'de klant is Koning'. Gelukkig kent ons bedrijf een breed spectrum aan zeer trouwe opdrachtgevers waarvoor ik dag en nacht klaar sta", aldus Leonard Mulder.

Kernwaarden van Puinkorrel Kampen b.v. zijn klantgerichtheid, deskundigheid, kwaliteit en professionaliteit. Alle medewerkers in vaste dienst hebben de cursussen deskundig asbest acceptant, BHV, monsterneming BRL 2506 en de cursus VCA succesvol afgerond. Puinkorrel Kampen b.v. hecht veel waarde aan het veilig en milieukundig breken van steenachtig materialen en beschikt over alle benodigde certificaten. Veiligheid, duurzaamheid en de belasting voor het milieu zijn dan ook belangrijke punten in de bedrijfsvoering van Puinkorrel Kampen b.v.

ALLES IN EEN PROJECT

Puinkorrel Kampen b.v. is gespecialiseerd in zogeheten alles in een projecten. Hierbij zorgt Puinkorrel Kampen b.v. na de sloop, voor de complete verwerking van het puin. Alle steenachtige afvalstoffen worden vergruist, gebroken en afgevoerd. De gebroken steenachtige afvalstoffen worden bovendien binnen een vooraf afgesproken termijn afgevoerd, waardoor de opdrachtgever geen stortkosten hoeft te betalen. Met deze aanpak nemen we de zorg volledig uit handen van de opdrachtgever.

ALLES IN EEN PROJECT

Puinkorrel Kampen b.v. is een toonaangevend bedrijf dat haar mobiele puinbreekinstallaties inzet door heel Nederland en soms zelfs daarbuiten. Door een uniek transportsysteem zijn onze mobiele puinbreekinstallaties, eenmaal ter plaatse, binnen een half uur operationeel. Puinkorrel Kampen b.v. werkt zoveel mogelijk met vaste teams van professionals met verschillende opleidings- en ervaringsniveau's. Puinkorrel Kampen b.v. biedt ruimte voor verdere zelfontwikkeling.

Zo hebben alle medewerkers in vaste dienst de cursussen deskundig asbest acceptant, BHV, monsterneming BRL 2506 en de cursus VCA succesvol afgerond. Hou jij van werken met groot en zwaar materieel, heb je geen 9 tot 5 mentaliteit, ben je klantgericht en net als wij, altijd op zoek naar verbetering? Stuur dan een motivatiebrief naar Leo@puinkorrelkampen.b.v. want wij willen altijd praten met gemotiveerde mensen over de raakvlakken van hun toekomst en onze toekomst. Die mensen bieden wij volop kansen in een uitdagend bedrijf.

CONTACT

Laat hier je gegevens achter

Aanmelden
Puinkorrel Kampen

Haatlanderdijk 6
8263 AR Kampen
Nederland

038 - 331 5039
info@puinkorrelkampen.nl
www.puinkorrel.nl

© 2019 - Puinkorrel Kampen - Alle rechten voorbehouden