Over Puinkorrel

Puinkorrel Kampen b.v. staat sinds 2008 onder leiding van Leonard Mulder, verantwoordelijk voor de in- en verkoop, acquisitie, planning en certificering.
"Korte lijnen, duidelijkheid over het aanspreekpunt, een goede planning, flexibiliteit, eerlijkheid en tevreden klanten, dat zijn voor mij de belangrijkste punten in het dagelijks reilen en zeilen. Wij investeren van meet af aan in duurzame relaties. Niet voor niets is ons credo 'de klant is Koning'. Gelukkig kent ons bedrijf een breed spectrum aan zeer trouwe opdrachtgevers waarvoor ik dag en nacht klaar sta", aldus Leonard Mulder.


Kernwaarden van Puinkorrel Kampen b.v. zijn klantgerichtheid, deskundigheid, kwaliteit en professionaliteit. Alle medewerkers in vaste dienst hebben de cursussen deskundig asbest acceptant, BHV, monsterneming BRL 2506 en de cursus VCA succesvol afgerond.

Puinkorrel Kampen b.v. hecht veel waarde aan het veilig en milieukundig breken van steenachtig materialen en beschikt over alle benodigde certificaten. Veiligheid, duurzaamheid en de belasting voor het milieu zijn dan ook belangrijke punten in de bedrijfsvoering van Puinkorrel Kampen b.v.

 038 333 2010

info@puinkorrelkampen.nl

Contact

Puinkorrel Kampen b.v.
Haatlanderdijk 6 
8263 AR
Kampen.
Telefoon:  038 333 2010
info@puinkorrelkampen.nl

Laat hier uw gegevens achter

Versturen